top of page
Jongen in hoed

ERVARINGEN

Onze zoon van 7 jaar zat niet lekker in zijn vel en had een lastige klik met andere kinderen. Cissy heeft ervoor gezorgd dat onze zoon zich meer gehoord voelt en daardoor beter met zijn emoties kan omgaan. Zij is zeer ervaren en liefdevol. Door ons te betrekken konden wij hem sturen en ondersteunen in de ontwikkeling. Hierdoor is zijn omgang met andere kinderen enorm verbeterd. Wij zijn als gezin haar enorm dankbaar voor alle liefde en toewijding!

golfje 2-21.png

Ouders van jongen van 7 jaar

We hebben contact met Cissie opgenomen voor onze zoon. Hij valt slecht in slaap, heeft daarbij dwanggedachten en -handelingen ontwikkeld en we willen deze cirkel graag samen met onze zoon doorbreken. 

Tijdens het kennismakingsgesprek werd ons vrijwel direct duidelijk dat onze zoon zich op zijn gemak voelde bij Cissie: hij luisterde aandachtig naar wat zij te vertellen had en stelde zich open voor haar.  De sessies met Cissie hebben ervoor gezorgd dat onze zoon meer inzicht heeft in zijn gedrag: wat gebeurt er nu eigenlijk in mijn hoofd en lijf en waarom doe ik wat ik doe en hoe kan ik dat veranderen? Hij heeft nu genoeg handvatten om hier zelf verder mee aan de slag te gaan.

golfje 2-21.png

Ouders van jongen van 12 jaar

Ik vond het heel fijn om bij Cissie te zijn: ze praat heel rustig en ze heeft mij heel goed geholpen.

golfje 2-21.png

Jongen van 12 jaar

Hoi Sissi, ik vond het super fijn, ik heb er super veel van geleerd, nogmaals bedankt! 💙💛

golfje 2-21.png

Meisje van 11 jaar

Het was erg fijn en het heeft mij geholpen. Ze doet het op een rustige manier zonder teveel te moeten praten.

golfje 2-21.png

Jongen van 11 jaar

Ik vond het heel fijn dat jij mij hielp, de spelletjes waren leuk en het heeft ook heel erg geholpen. Mijn stressniveau licht nu gelukkig ook veel lager! Ik gebruik je tips en oefeningen en het was heel leuk om te doen.  

golfje 2-21.png

Meisje van 10 jaar

Je hebt onze dochter 4 keer ontmoet. Aanleiding was school-werkdruk. We hebben gemerkt dat onze dochter (10 jaar) rust heeft gekregen. Ze kan herkennen en in eigen woorden uiten wat ze ervaart. De sfeer die je met jouw persoonlijke betrokkenheid creëert, door bv met de hond te wandelen en met materialen en foto's te knutselen, heeft onze dochter geholpen om een leuke herinnering te  houden aan jullie gesprekken. We weten nu met ons 3-en (ouders en dochter) beter met elkaar betekenis te geven aan omgaan met werkdruk op school. Het 'houten kistje' helpt daarbij, net als de foto-herinnering van de meest fijne herinnering, zonder stress.  

golfje 2-21.png

Ouders meisje van 10 jaar

Ik heb je ervaren als een ontzettend prettig en warm persoon. De kinderen waren altijd erg blij met jouw aanwezigheid. Ze voelden zich veilig en vertrouwd bij jou. Tussen de intensieve behandelingen door konden ze bij jou terecht voor ontspanning, plezier of een luisterend oor. Heel waardevol! 

golfje 2-21.png

Elise, Persoonlijk begeleider, Seyscentra Malden

LOGO'S SITE_LOGO SITE kopie.png

begeleidt jouw kind om het beste uit zichzelf te halen

bottom of page