top of page
Cissie Leeman-Yes Kindercoaching.jpg

Over Cissie

Mijn naam is Cissie Leeman en ik woon met mijn gezin en huisdieren in Malden.

Na jarenlang gewerkt te hebben als coach/trajectbegeleider van volwassenen heb ik onlangs de switch gemaakt naar Kindercoaching. Ik hou van de puurheid die in ieder kind schuilt en heb een vast geloof in de capaciteiten van een kind. Het geeft me voldoening om samen te ontdekken wat een kind belemmert en dat om te buigen naar een kracht zodat hij/zij weer gelukkig en tevreden met zichzelf kan verder groeien.

 

Mijn kracht ligt in het begeleiden van kinderen in de leeftijd van 4-18 jaar.

Ik kan me goed verplaatsen in hun belevingswereld en kinderen voelen zich snel vertrouwd en veilig bij mij, een voorwaarde om stappen te kunnen zetten in het leerproces.

 

Vanuit mijn passie voor kinderen heb ik me belangeloos ingezet o.a. bij Seyscentra (een behandelcentrum voor kinderen met een eetprobleem), de Kindertelefoon en het Ronald McDonald Huis; plekken waar een kwetsbaar kind net even die extra aandacht kan gebruiken.

 

In 2020 heb ik de post-HBO Opleiding Kindercoach afgerond. Daarnaast heb ik mijn kennis verbreed door het volgen van aanvullende trainingen over Angst en Boosheid bij Centrum Tea Adema. Tevens werk ik tijdens sessies graag met elementen vanuit NLP, Mindset en Mindfulness. Je vindt me vaak buiten in de natuur waar ik erg kan genieten van de kleine dingen die het leven zo mooi maken. Ik hou van het strand en de zee. Tijdens sessies wordt er hard gewerkt, altijd op een positieve en creatieve manier, aangepast aan de behoefte van het kind.

We hebben samen één doel: weer in balans komen, want als je lekker in je vel zit is het leven veel leuker!

begeleidt jouw kind om het beste uit zichzelf te halen

LOGO'S SITE_LOGO SITE kopie.png
bottom of page